St Bevordering Huisdierenwelzijn...

Namens Stichting Bevordering Huisd...

Doneer nu

Wij collecteren omdat:

Wij trekken aan de alarmbel. Help ons helpen en red een minima huisdier in acute medische nood. Wij steunen 24/7 acute medische behandeling van ernstig zieke minima huisdieren.

Wij krijgen nu al te maken met 40% meer steunaanvragen voor acuut ernstig zieke of gewonde huisdieren. Wij zitten met de handen in het haar.

Ons werk is 24/7 (7 dagen per week, dag en nacht) én onbezoldigd. Steeds meer huisdier eigenaren in minima situatie komen door de hoge kosten van levensonderhoud (voeding, energie, ziektekosten, enz) nog verder in de problemen.

Zo'n 580.000 huisdieren (honden en katten) leven in huishoudens die in forse minima situatie verkeren. Veel eigenaren hebben geen of onvoldoende geld om hun ernstig zieke huisdier acuut te laten behandelen. Het aantal steunaanvragen die onze stichting ontvangt stijgt enorm.

Wij proberen te helpen, maar hebben uw steun daarbij heel hard nodig. Elke donatie aan ons goede doel is uiterst welkom! Maar ook delen van deze hulpvraag via uw sociale media kanalen kan helpen aan groei van donateurs, zodat we meer minima huisdieren in acute nood kunnen laten behandelen.

Steun ons alsjeblieft. Jouw donatie wordt door DierenLot verdubbeld als je doneert in de periode vanaf 23 september tot en met 7 oktober. 

Stichting Huisdierenwelzijn is dag en nacht op landelijk basis telefonisch bereikbaar voor dierenartsen via haar noodnummer 06-12660654 voor steun aan een minima huisdier in acute medische nood. Huisdier eigenaren kunnen digitaal via de website een steunaanvraag doen.

Wij bespreken direct de ernst van de situatie en de behandeling van het dier met de dierenarts. Wij onderhandelen het tarief en betalen terstond het door ons toegezegde bedrag rechtstreeks aan de kliniek, zodat de behandeling direct kan worden ingezet. 

Een acute behandeling kan ertoe bijdragen dat de medische kosten niet onnodig verder oplopen. Hierdoor wordt voorkomen dat een dier moet wachten op een behandeling of erger, na een periode van lijden toch moet inslapen. Lees meer over ons mooie werk op www.huisdierenwelzijn.nl. Stel u vragen via info@huisdierenwelzijn.nl

Wij zijn trots beneficiant van DierenLot, die deze digitale spaarpot voor haar beneficanten heeft gerealiseerd. Wij hopen op veel donaties van mensen met groot hart voor dieren. Elke euro brengt een dier sneller bij de dierenarts, dat is ons motto!

Extra bonusperiode: Elke gedoneerde euro (gerekend vanaf 100 ontvangen euro's) wordt gedurende de periode van 23 september tot en met 7 oktober 2022 door DierenLot ook nog eens verdubbelt. Zo leveren donaties extra geld op en kunnen wij hiermee weer meer dieren laten behandelen. Hoe mooi is dat! 

0

Donaties

€ 0

ingezameld