Marjon van der Maten

Namens Alert Hondenopvang & Herpla...

Doneer nu

Ik collecteer omdat:

Ik de uitdaging wil aan gaan om dit jaar via "Heroes for Charity" mee te doen aan "Year for Charity 2024" door 2024 kilometer te wandelen en op deze manier geld op te halen voor  Stichting HondVeilig Nederland (tot 31 maart 2024 Stichting Alert)

Ik ben met Stichting HondVeiligNederland (stichting Alert) in aanraking gekomen doordat mijn dochter daar stage heeft gelopen (en er nu ook bezig is met haar eindstage). Zij kwam met de meest schrijnende verhalen thuis over honden die dringent opvang nodig hebben en waar geen plaats voor is.

Stichting HondVeiligNederland (Stichting Alert) zet zich in om honden een 2e kans te geven. Deze stichting is vaak de laatste strohalm voor honden.

Stichting HondvVeiligNederland (Stichting Alert) vangt honden op die niet in een regulier asiel terecht kunnen.
Bijvoorbeeld:
* Honden die drachtig zijn (waar de eigenaar op dat moment niet voor kan zorgen) een rustige omgeving te bieden om te bevallen en helpen de pups op te voeden.
* Verder geven zij trainingen om honden te socialiseren en vangen ze indien nodig op.
* Honden met gedragsproblemen die dringend hulp nodig hebben worden hier ook opgevangen.

Tijdens het verblijf bij Stichting HondveiligNederland (Stichting Alert) wordt er gekeken of de honden herplaatsbaar zijn. Dit doen ze door de honden in huiselijkesfeer op te vangen en zonodig een gedragstest en/of gezondheidstest af te nemen.

Per maand komen er 150 aanvragen vanuit het hele land voor noodopvang binnen bij Stichting HondVeiligNederland (Stichting Alert)

Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk honden op te vangen, maar hiervoor is ruimte nodig. Dus is Stichting HondVeiligNederland (Stichting Alert)  op zoek naar een grotere locatie om nog meer honden een 2e kans te kunnen geven.

Hier is echter geld voor nodig, want Stichting HondveiligNederland (Stichting Alert) is afhankelijk van donaties. Zij moeten alles zelf betalen o.a. voer, dierenartskosten en de kosten voor de testen.

Toen ik in december 2023 een bericht van "Heroes for Charity" voorbij zag komen wist ik eigenlijk gelijk dat ik met "Year Challenge for Charity 2024" mee wou doen om op deze manier extra geld in te zamelen voor Stichting HondVeiligNederland (Stichting Alert)

Ik wil op deze manier mijn bijdrage leveren aan hopelijk spoedig een grotere locatie, waardoor nog meer honden die een 2e kans verdienen kunnen worden opgevangen, want alle beetjes helpen.

Ik ga in ieder geval mijn best doen om die 2024 kilometer dit jaar te wandelen en hoop op die manier een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.
Ik wil gaan voor een bedrag van € 600.

Dus wilt u mij hierbij helpen om zo nog meer hondjes in vervelende situaties te kunnen opvangen?
Doneer dan uw bijdrage in mijn collectebus op deze pagina.
Al het gedoneerde geld gaat direct na het doneren 100% naar Stichting HondVeiligNederland (Stichting Alert)

Bedankt alvast.

Marjon van der Maten en een poot en knuffel van alle Hondveilignederland honden.

12

Donaties

€ 408

Opgehaald